Bli bedre kjent i Frysjaparken

Frysjaparken er et nyskapende boligprosjekt ved Akerselva, utviklet av OBOS og Stor-Oslo Eiendom, og som gir deg det beste fra bylivet og naturskjønne omgivelser på ett sted. Dette unike bomiljøet vil inkludere rundt 1000 flotte leiligheter, grønne områder og moderne fasiliteter. Vi gir deg en oversikt over hva du finner i Frysjaparken fremover.

Borettslag og sameie i skjønn forening

Hele Frysjaparken består av fem borettslag eller sameier: Frysjalia borettslag, Kikut sameie, Stilla borettslag, Ager borettslag – og Frysjatunet, som skal rives og påbegynnes innen svært kort tid. Felles for alle feltene er at de er sentrert rundt hvert sitt åpne gårdsrom, og knyttet sammen med gangstier, torg og handlegate.

Frysjalia borettslag ligger helt på hjørnet av Kjelsåsveien og Frysjaveien, og var en av de boligene som ble ferdigstilt og solgt ut først. Rett ved siden av, om man fortsetter bortover Frysjaveien, finner man Kikut sameie. Kikut ligger tett på det kommende torget, midt i hjertet av Frysjaparken, og ble tegnet av anerkjente A-lab, som er et av Norges ledende arkitektkontorer. Kikut sameie er også ferdigstilt og utsolgt.

Stilla borettslag ligger rett ved siden av Kikut sameie, langs med Frysjaveien. Disse er tegnet av Arcasa Arkitekter, og ferdigstilles i løpet av 2. kvartal 2024. Ved siden av, i retning Maridalsveien, finner man Ager borettslag, som ferdigstilles i løpet av 4. kvartal 2024.

Til slutt er det Frysjatunet, som kommer til å romme både leiligheter, en barnehage og lekeområde for barn. Frysjatunet ligger ved siden av Stilla borettslag, langs Frysjaveien.

No items found.

Handlegate, torg og næringsliv

I Frysjaparken forenes moderne leiligheter med et pulserende nabolag. Torget og handlegaten har spennende spisesteder som Grains, Pitstop og Begeist, så her får du alt fra frokost i hånda til pizza og bakst. De lokale restaurantene og kaféene blir en naturlig møteplass, ideell for morgenkaffen, lunsjmøter eller en hyggelig sommerkveld med venner.

Apotek, butikker, treningssenter, frisør, spisesteder, matbutikker og kafeer blir nærmeste naboer i Frysjaparken, og benker og utvendig sjakkbrett gjør til at torget blir en god og sosial møteplass for både barn og voksne. Handlegaten skal både bli et sted å møtes, og et sted å ferdes mellom bygg og natur.

Grønne områder og frisk natur

Frysjaparken er unikt plassert ved utkanten av byen og der marka begynner. Men selv om Nordmarka er rett utenfor dørstokken, har naturens skjønnhet blitt trukket inn i selve boligområdet og skapt et grønt uterom for alle. Markapassasjen blir en sammenhengende passasje mellom Nordmarka og Akerselva tvers gjennom Frysjaparken. Dette blir et avslappende sted med solide trebenker og romslige oppholdsområder hvor man kan senke skuldrene og nyte naturen.

De andre utendørsområdene i Frysjaparken gir også rom for lek, trening og rekreasjon. Gårdsrommet har frukthage, blomstereng, prydtrær og naturskjønne elementer som forsterker det grønne og hyggelige preget. Her kan barn leke på den moderne lekeplassen mens voksne slapper av i hyggelige områder.

Nordmarka, Oslos aller største og fineste fritidsområde, er tilgjengelig hele året. Her kan man utforske Ullevålseter på sykkel, gå rundt Maridalsvannet eller ta en skitur på de preparerte løypene. Sommeren byr på forfriskende dukkerter i Brekkedammen, sport og trening i nærområdet – eller hva med en rotur fra Brekkedammen og nedover Akerselva?

Byggekamera

Live

Annet nytt fra Frysja