Ledige lokaler i Frysjaparken

I Frysjaparken bygges det ca 1000 leiligheter fordelt over 4 bygg. Restauranter og næring har allerede flyttet inn og våren 2024 åpner næringssenteret med flere spennende aktører.

Vi har flere lokaler til leie - ta kontakt med oss for en prat!

Ønsker du å leie lokaler i Frysjaparken?

Vi tilbyr lokaler i ulike størrelser, fra 60 til 120 m2, og har muligheten til å tilpasse lokalene etter leietakerens ønsker. Ta kontakt med oss, så vil vi hjelpe deg med å finne lokaler som passer nøyaktig for ditt behov.

Er du på jakt etter næringslokaler og er interessert i å leie hos oss? Send en henvendelse til Morten Kreutz via e-post på morten@kreutzandco.com eller telefon +47 930 26 669.

Hva kommer til nærsenteret på Frysja?

Den aller største nyheten er at Meny vil åpne dørene midt i Frysjaparken den 11. april. Les artikkelen i Nordre Aker budstikke om hvordan den nye dagligvaren blir. Dette vil gjøre dem til en betydelig del av Frysjaparkens nærsenter og en av de største dagligvarebutikkene i nærområdet. Joker, som ligger på hjørnet av Kjelsåsveien og Frysjaveien, er et annet alternativ.

Samtidig vil Frysjaparken få sin helt egen frisørsalong når Frisørpikene åpner sine lokaler i april. Både VitusApotek og blomsterkjeden Floriss er også planlagt å åpne denne våren, i tillegg til en veterinærvirksomhet som også er planlagt i lokalene.

Gode matopplevelser kan man aldri få nok av, og snart vil Grains, Frysja Deli og Begeist få selskap av Frysja Sushi. I tillegg vil Jønk etter hvert åpne en egen burgersjappe også – noe for enhver smak, med andre ord.

I dag har By Bjørkheim pop-up i Frysjaparken ut februar, samt et showroom like i nærheten. Evo Frysja er også godt etablert i hjertet av Frysja. De ble kåret til årets Evo-team i 2023 – Gratulerer!

Kontakt oss for å leie lokaler

Morten Kreutz, Fearnley Securities AS
E-post: morten@kreutzandco.com
Telefon +47 930 26 669

Annet nytt fra Frysja