Jul i Frysjaparken

Fikk du med deg at selveste Nissemor var en tur innom Frysjaparken?

Julegrantenning i Frysjaparken

30. november inviterte Heime til julegrantenning i Frysjaparken, til stor glede for både store og små. Her ble det servert pepperkaker, gløgg og varm kakao til de oppmøtte, og med gode snøforhold ble det også muligheter for aking og lek for de minste. Den gode praten satt løst blant naboene, og det var tydelig at julestemningen allerede hadde gjort sitt inntog mellom byggene.  

Frysjaparken kan smykke seg med hele to julegrantrær – ett i Kikut sameie og ett i Frysjalia borettslag. Etter at den første granen ble tent brøt det plutselig ut i spontan dans rundt treet mens tonene av juleklassikeren «så går vi rundt om en enerbærbusk» spilte fra anlegget.

Stor overraskelse for de minste

Men den største karamellen kom da det andre treet ble tent – etter at barna hadde ropt og ropt etter nissen, dukket selveste Nissemor opp fra intet! Og hun kom ikke tomhendt; I striesekken hadde hun nærmest uendelig mange godteposer som slo svært godt an hos de oppmøtte barna. En og annen heldiggris fikk også muligheten til å ta bilde sammen med Nissemor – garantert et minne for livet.

No items found.

Juleverksted på Grains

6. desember arrangerte vi også juleverksted for store og små på Grains. De oppmøtte koste seg med å lage julekort, og være kreative med gaveposer. Supert å ha et sted som Grains som også lager skikkelig god kakao! Fint å ha gode naboer og venner i nabolaget, og vi håper å møtes til flere kreative workshops neste år.

God jul fra oss i Frysjaparken!

Byggekamera

Live

Annet nytt fra Frysja