Meny, Vitus apotek og Frisørpikene har åpnet i Frysjaparken!

Frysjaparken utvider sitt allerede spennende næringstilbud, og vi er utrolig glade for å kunne ønske tre nye tilskudd velkommen til lokalmiljøet!

Frisørpikene Frysjaparken, Vitus Apotek og Meny har nå åpnet dørene! Enten du trenger en hårklipp, et lokalt apotek eller ferske råvarer har disse butikkene det du trenger.

 

Meny: Matglede og kvalitet under ett tak 

Gode nyheter for alle hobby kokker og matelskere: Meny har åpnet et stort supermarked på ca 2000 kvadratmeter i Frysjaparken. Her tilbys det et stort utvalg ferske råvarer, spennende deliktasser og dagligvarer, samt et variert sortiment av internasjonale produkter. Du vil finne slakterdisk, fiskedisk og ostedisk samt bakeri og stor salatbar. I tillegg tilbyr de ferdige kalde og varme retter, nylagde salater og snacks – alt du trenger for en travel hverdag! Enten du er på utkikk etter inspirasjon til middagsbordet, et kjapt måltid etter jobb eller det du trenger til balkong kosen, har Meny kompetansen og utvalget. Finn åpningstider og kontaktinfo til Meny Frysjaparken her.

 

Vitus Apotek: Ditt lokale apotek i Frysjaparken

Vitus Apotek har åpnet sin nyeste filial i Frysjaparken, og er klare til å betjene nabolaget med ekspertise innen helse og velvære. Enten du har behov for reseptmedisin, råd om egenomsorg eller produkter innen hudpleie og velvære, er Vitus Apotek dedikert til å tilby kundene personlig service og faglig kompetanse. Besøk Vitus Apotek i Frysjaparken og ta vare på din helse og velvære. Åpningstider og kontaktinfo til Vitus Apotek Frysjaparken finner du her.

Frisørpikene Frysjaparken: Dyktige frisører med lidenskap for faget

For de som ønsker å freshe opp frisyren og unne seg litt velvære, er det en superfin opplevelse å besøke Frisørpikene Frysjaparken. Med sitt erfarne team av frisører og et varmt og innbydende miljø, tilbyr Frisørpikene skreddersydde frisørtjenester for både kvinner, menn og barn. Salongen er superfresh! Trenger du en klipp, fargebehandling eller styling, book din time hos Frisørpikene Frysjaparken i dag!

Booking gjøres via denne lenken eller på telefon 22225860.

No items found.

Byggekamera

Live

Annet nytt fra Frysja