Velkommen til Frysja Sushi – en sniktitt på nabolagets ferske sushisted

Endelig har Frysja Sushi åpnet dørene i Frysjaparken, og vi har tatt en prat med de både om sushi og nabolaget!

Gratulerer med åpningen og velkommen til Frysja! Fortell oss litt om Frysja Sushi:

- Tusen takk! Vi er utrolig glade for å være her. Frysja Sushi er hjertebarnet vårt, et sted hvor vi ønsker å skape en unik matopplevelse for alle sushi-elskere. Vil egger stor vekt på ferskhet, smak og ikke minst en hyggelig atmosfære. Vi ønsker å gi våre gjester en førsteklasses matopplevelse med fokus på kvalitet og service.

Hvorfor Frysja? Hva tiltrakk dere til området?

-  Frysja er virkelig et spennende sted å være. Vi ble tiltrukket av områdets potensiale og vekst, samt det mangfoldige og aktive lokalsamfunnet. Den herlige atmosfæren og nærheten til naturen var også viktig for oss.

 

Hva slags tilknytning hadde dere til nærområdet før dere etablerte dere der? 

- Før vi åpnet dørene her på Frysja, hadde vi allerede en sterk tilknytning til nærområdet gjennom personlige relasjoner og erfaringer. Det føles fantastisk å kunne være enda nærmere lokalsamfunnet og bidra til å skape Frysja som et attraktivt nabolag.

 

Hva ønsker dere å bidra med på Frysja?

 - Vi ønsker å bidra til å skape et levende og pulserende nabolag ved å tilby deilig mat og en varm stemning. Samtidig er vi opptatt av å være en positivt bidrag til lokalsamfunnet gjennom ulike samarbeid og initiativer.

 

Hva er det beste med å jobbe i Frysja Sushi?

- Det beste med å jobbe her er definitivt det fantastiske teamet vi har, og å høre de positive tilbakemeldingene fra kunder. Det er virkelig det som driver oss hverdag.

 

Dere ønsker at sushi står oftere på menyen - også hos bedriftene. Hvordan skal dere få til det?

– Vi er lidenskapelig opptatt av å spre gleden av sushi til alle, også til bedriftene i området. Vi tilbyr skreddersydde bedriftstjenester som passer til ulike behov og krav. Vårt mål er å gjøre det enkelt og problemfritt for bedrifter å inkludere sushi på menyen, enten det er til lunsjmøter, arrangementer eller andre anledninger.

 

Jeg har lyst til å smake noe nytt og godt! Hva anbefaler du? 

- Hvis du er ute etter noe nytt og spennende, vil jeg definitivt anbefale vår signaturrett,"Frysja Special Roll". Den har en herlig kombinasjon av ferske ingredienser og smaker som garantert vil bli en ny favoritt!

 

Hva er det mest kompliserte å lage innen sushi?

-  Det mest komplekse aspektet ved å lage sushi er å oppnå den perfekte balansen mellom ris, fisk og andre ingredienser, samt å mestre teknikkene for rulling og kutting med presisjon og eleganse

 

Blir fredagssushien erstatter for fredagstacoen?

–  He he, det er et godt spørsmål! Vi håper jo at fredags sushi blir en like populær tradisjon som fredagstacoen. Det er ingenting som slår en deilig porsjon maki eller sashimi for å kickstarte helgekosen!

 

Skreddersydde tjenester til din bedrift fra Frysja Sushi

Som en etablert leverandør av førsteklasses sushi-retter, ønsker vi å presentere våre skreddersydde bedriftstjenester til din bedrift. Vi er opptatt av å tilby mat av høyeste kvalitet, tilpasset bedriftens behov. Vårt dedikerte teamer stolte av å kunne levere friske, delikate sushi-retter som passer for en rekke anledninger, enten det er til lunsjmøter, arrangementer eller andre bedriftsrelaterte behov. Vi forstår viktigheten av å skape en problemfri opplevelse for våre bedriftskunder, og vi er glade for å tilby fleksible leverings- og catering løsninger som passer inn i din hverdag og budsjett.

Ble du skikkelig sulten nå? Bestill sushi her

No items found.

Byggekamera

Live

Annet nytt fra Frysja