Ny næring i Frysjaparken – hva kommer?

Våren er i anmarsj, men Frysjaparken er allerede i full blomst. Midt mellom borettslagene kommer en handlegate og et torg som vil utgjøre hjertet av Frysjaparken. Men hva er det egentlig som kommer til å dukke opp i løpet av de kommende månedene?

Meny på plass i april

Den aller største nyheten er at Meny vil åpne sine dører midt i Frysjaparken 11. april. Les artikkelen i Nordre Aker budstikke om hvordan den nye dagligvaren blir. Med det vil de utgjøre en stor del av Frysjaparkens nærsenter, og bli en av de aller største dagligvarebutikkene i nærområdet. Joker, som ligger på hjørnet av Kjelsåsveien og Frysjaveien, er et annet alternativ. Samtidig vil Frysjaparken få sin helt egen frisørsalong når Frisørpikene åpner sine lokaler i april.

Gode matopplevelser får man aldri nok av, og snart vil Grains, Frysja Deli og Begeist få selskap av Frysja Sushi. I tillegg vil Jønk etter hvert åpne en egen burgersjappe i nærområdet også – noe for enhver smak, altså.

No items found.

Mange tilbud i nærområdet

Om du vil slå i hjel tiden før den nye næringen er på plass, er det flust av etablerte tilbud i og rundt Frysja: By Bjørkheim har pop-up i Frysjaparken og showroom like i nærheten, mens Polyfloor Nordic og FLOW Interiør tilbyr henholdsvis gulvløsninger og innredning til hjemmet.  

Om du vil holde deg aktiv, ligger Custom Golf Senter med golfsimulator rett over veien. Ved siden av ligger Quickstyle dansestudio – men om du vil holde pulsen lav kan du booke time hos Yoga Livet. For de som tenger å svette litt er allerede EVO godt etablert midt i Frysjaparken.

Etter hvert vil Frysjaparken få både Vitus Apotek og blomsterkjeden Floriss på plass, og det er planlagt inn en veterinær i tillegg. Men det er fortsatt noen få ledige næringslokaler i Frysjaparken – om du er interessert i å etablere deg i Frysjaparken, ta kontakt med oss!

Kontakt oss for å leie lokaler:

Morten Kreutz, Fearnley Securities AS
E-post: morten@kreutzandco.com
Telefon +47 930 26 669

Byggekamera

Live

Annet nytt fra Frysja