VetNor kommer til Frysjaparken

Om kort tid er VetNor på plass i Frysjaparken! VetNor vil være en selvstendig klinikk drevet og eid av veterinærer, som ønsker å kunne tilby en bred kompetanse, god service og et rettferdig prisnivå de kan stå inne for.

En veterinær for nabolaget

VetNor ønsker å være en velutstyrt smådyrsklinikk og et godt nærtilbud for alle hunder og katter i Nordre Aker Bydel. Klinikken vil være på 130 kvm og bestå av tre undersøkelsesrom (ett for katt, ett for hund, og ett rom for mer avansert utredning), ett tannbehandlingsrom, ett røntgenrom, to oppstallingsrom (separert for katt og hund), ett laboratorium og en operasjonsstue.

Vetnor vil i utgangspunktet tilby en vaktordning og døgnåpen telefon ved spørsmål, men ønsker etter hvert også å kunne tilby en bredere vaktordning med døgnvakt for alle. Et av de viktigste fokusområdene for VetNor er at både eier og behandler, uavhengig av årsak for besøket, sitter igjen med en god opplevelse og trives med å være hos VetNor.

Litt om VetNor

VetNor eies av veterinær Audun Kreyberg Husby og Eirik Kreyberg Husby.

Helt siden han ble uteksaminert i 2020, har Audun drevet eget firma og jobbet som smådyrsveterinær med vakt/akuttmedisin, poliklinikk og henvisningspasienter til CT/MR. Han jobber også i Den Norske Veterinærforening og vil fortsette med dette ved siden av den kliniske driften av klinikken.

Audun har mye erfaring med brukshund og jobber blant annet som veterinær for landslaget (primært juniorlandslaget) i snørekjøring (hundekjøring, nordisk stil), og løpsveterinær i både Femundløpet og Finnmarksløpet.

VetNor Dyreklinikk i Frysjaparken åpnes av Audun og tvillingbroren Eirik Kreyberg Husby. Eirik er både entrepenør og elektriker og vil bistå med det administrative, forretningsrelaterte og fungere som en god sparringspartner for bedriften. Som ikke-veterinær, men hundeeier selv, vil han også kunne tilby et litt annet perspektiv og være en viktig stemme for en god drift fremover.

De er begge oppvokst på Nordberg og er godt kjent med nærmiljøet.

Vi ønsker VetNor hjertlig velkommen til Frysjaparken!

No items found.

Byggekamera

Live

Annet nytt fra Frysja