Status i Frysjaparken i sommer

Før fellesferien starter er det mange naboer som lurer på hvordan byggeprosjektet i Frysjaparken ligger an, og om det vil pågå byggearbeid gjennom sommeren. Her finner du hva statusen i Frysjaparken er før ferien begynner.

For alle beboerne i nærområdet som tar hjemmeferie, kan vi melde om at det vil være tilnærmet full byggestans i Frysjaparken i løpet av fellesferien (uke 28-30). I denne perioden vil det kun utføres mindre og nødvendig byggearbeid. I ukene før og etter fellesferien vil det også være mindre aktivitet på grunn av ferieavvikling, så byggearbeidet vil være noe redusert sammenlignet med normal drift.

For de som venter spent på nyheter om innflytting i borettslagene Stilla og Ager, kan vi berolige med at byggearbeidet går helt etter planen. Utviklingen av Frysjaparken går stødig fremover, og man kan se frem til ferdigstillelse og innflytting i henhold til planene: Stilla borettslag skal ferdigstilles våren 2024, mens Ager borettslag skal ferdigstilles våren 2025.

Samtidig som det er byggestans, vil populære steder som Grains og Pitstop holde åpent gjennom sommeren. Dette betyr at beboerne og besøkende kan nyte deilige måltider og forfriskninger fra disse spisestedene mens de nyter late feriedager. Etter en deilig matopplevelse kan man for eksempel ta turen til Brekkedammen for å avkjøle seg med en forfriskende dukkert, eller ta seg en tur i skog og mark.

VI ønsker dere en god sommer!

No items found.

Byggekamera

Live

Annet nytt fra Frysja